Tien nutteloze feitjes over mij

Op een rijtje, de meest nutteloze feiten over mij. Je hebt er niets aan.

 • Zoet, zoeter, zoetst. Hagelslag, vlokken, pannenkoeken, wafel, chocolade, koek. Maak je een voorstelling van hoe ik er uitzie….
 • Geen koffie of thee. Geen wijn of bier. Ja, ik ben een beetje vreemd. Liters water en cola. Vroeger cola bij het ontbijt. En sterke drank. Niet bij het ontbijt hè.
 • 1 meter en 56 centimeter, schoenmaat 36. Vooral dat eerste is erg onpraktisch. Op elke verdieping heb ik een opstapje…
 • Kwijt: ik ben vaak heel veel dingen kwijt. Eerder kon je al lezen over mijn sokken. Maar dat is niet het enige dat ik kwijtraak.
 • Mijn hoofd onder water… Brrr. Afschuwelijk vind ik dat. Bij het zwemmen of onder de douche, vermijd ik water over mijn hoofd.
 • Je kunt mij weg jagen met gesmolten kaas. Of boerenkool. Erwtensoep en stoofpeertjes, daar ren ik ook gillend voor weg.
 • Ik hou niet van verliezen. Er niet van houden is een understatement. Ik word er boos van. En ik bridge.
 • Alles wat ik niet leuk vind in het huishouden noem ik een mannentaak. Zodat ik het niet hoef uit te voeren. Het kan per dag verschillen wat hieronder valt.
 • Ductape doesn’t fix anything. For sure.
 • Ik slaap op mijn buik.

Nou, dat waren er tien. De meest nutteloze minuten van vandaag, waren waarschijnlijk het lezen van deze nutteloze dingen over mij.

5 gedachten over “Tien nutteloze feitjes over mij”

 1. Team buikslaper! Punt 8 vind ik ook heel slim. O, enne: hoe was jij je haar dan? Of mijd je vooral water op je gezicht?

 2. Hihi, heerlijk dat soort feitjes op de vroege zondagmorgen! Jouw lengte heeft inderdaad nadelen, want behalve dat je klein bent, heb je ook nog eens kortere armen! Ik ben 1.79 en ik kan tot 2.23 meter reiken zonder ook maar op mijn tenen te staan. Voor de lol daarnet gemeten 😉 Als ik op mijn tenen (voeten maat 43) sta, kan ik nog verder reiken, maar dat heb ik niet opgemeten. En toch heb ik in de keuken een opstapje staan. Dat is omdat ik nogal wat dingen bovenop mijn keukenkastjes heb staan.
  En zoet, ik ben ook gek op zoet! Ik doe 3 zoetjes in mijn koffie en kant en klare gezoete toetjes zijn mij niet zoet genoeg, daar doe ik vloeibare zoetstof bij. Verder eet ik weinig zoet, hoewel ik er dol op ben, het lukt me sinds een jaar of 6 steeds beter om zoete voeding te mijden. Het combineert slecht met mijn diabetes en mijn overgewicht.

  1. Overigens heeft mijn lengte ook nadelen. In het huis van mijn schoonouders (uit ca 1750, toen de mensen veel kleiner waren) stootte ik regelmatig mijn hoofd als ik door een deur liep. Tegenwoordig zijn deuren minstens 2 meter, maar die waren hooguit 175 cm 😉

   1. Wat grappig dat je het hebt gemeten! Ik kom niet eens bij de bovenkant van de deur…. Ik zal het voor de grap ook eens nameten… Maat 43 is voor vrouwenschoenen best een lastige maat, lijk me?

Reacties zijn gesloten.