Minimaliseren voor dommies

Kijk, ik ben zelf niet zo heel intelligent. Ik doe best wel een beetje mijn best om interessant over te komen. Maar als het er op aan komt, kan ik behoorlijk onhandig zijn. Alhoewel onhandig dan weer geen synoniem is voor dom. Het hele internet staat vol met tips om te minimaliseren. Je kunt er een blog mee vullen. Met die tips. En zo’n blog kun je dan vervolgens lezen. Je kunt ook een boek van Marie Kondo kopen en over minimaliseren lezen. Maar je hebt ook mensen als ik. Mensen die nog te lui zijn om een boterham te smeren. Speciaal voor hen schrijf ik hierbij mijn handleiding: minimaliseren voor dommies.

  1. Pak de/het [streep door wat niet van toepassing is] rommeltje | datgenedataleenjaarongebruiktindekastligt | datwatooitnoghandigisvoorjeweetnietwanneermaarzekernooit | hetgeenjefijneherinneringenaanhebtenwaaraanjeprobeert vast te houden
  2. Loop naar de prullenbak
  3. Druk met je voet het pedaal in
  4. Flikker het [zie 1] er in
  5. Ga door vanaf stap 1

Als je me zoekt zit ik ondersteboven in een doos met jeugdtrauma’s terwijl ik wacht op de pakketbezorger die vandaag 3 pakketjes komt afleveren.

2 gedachten over “Minimaliseren voor dommies”

  1. Hahaha! Belangrijke aanmerking op dit – verder geniale – stappenplan: doe de/het rommeltje bij het type afval waar het bij hoort.

Reacties zijn gesloten.