Minderen met eten #875

Vandaag besloot ik maar weer eens dat het genoeg was. Ik heb over twee-eneenbeetje week een fotoshoot. Een vetrolletje minder hier en daar zou wenselijk zijn.

En dus besloot ik vandaag tijdens het zwoegen met studiemaat een andere aanpak te kiezen. Ik koos niet voor de pannenkoek met spek en poedersuiker (jum!) maar voor de tosti kipfilet met pesto, saus (wel rode hoor!). En ik at zowaar twee van mijn blaadjes sla op. Ook koos ik het wit brood. En de 25 patatjes die ernaast lagen at ik ook op. Maar ik was wel goed bezig hoor. Want het ging om de mindset. Niet nemen waar je zin in hebt, maar waar in elk geval iets gezonds van in de naam zit. Tosti kipfilet klinkt gezonder dan pannenkoek met spek, rigthy?

Oh en toen op het terras nam ik geen ijscoupe, wat redelijk goed te verantwoorden was met dit weer. Maar ik nam een koffie.. Want een beetje cafeïne kan nooit kwaad als je probeert je roestige hersenen te smeren voor het betere studeer- en prutswerk. Nou met dit weer werd het een ijskoffie. Met twee bollen ijs er in. En slagroom erbovenop. En een koekje erbij. Maar dat was beter dan die ijscoupe. Want dat waren DRIE bollen.

Om deze gezonde dag in stijl af te sluiten, nam ik nog een heerlijk cola-tic. Want in water zitten allerlei schadelijke stoffen. Ik vertrouw water gewoon niet.

Ik denk dat het me gaat lukken om strak in mijn lijf te poseren op de fotoshoot!