Kortsluiting in mijn hoofd

Wat een feestdag was het vandaag. Saar was jarig en maakte dit ook heel bewust mee vandaag. Dat was bijzonder om mee te maken. Je weet van tevoren niet wat je kan verwachten van zo’n kleintje. De opstart van de dag was geweldig. Rustig met net gezin ontdekken wat er allemaal te zien is om je heen: slingers, ballonnen en cadeaus. Na het middagslaapje ontvingen we wat visie. En die brachten zulke mooie dingen mee voor haar. Ze genoot. Er was onbeperkt eten voorradig en genoeg vriendjes om mee te spelen.

Je koppie straalde en zelfs om negen uur wilde je nog niet naar bed. Je was over je slaap heen. We maakten een rustig plekje voor je waar je ging liggen met een boekje. Wij probeerden je zoveel mogelijk af te schakelen. Dat lukte. Je ben zo lief gaan slapen.

En nu heb ik kortsluiting in mijn hoofd. Ik keek de enerverende F1 wedstrijd en ondertussen las ik dat ik een 10 had voor mijn laatste opdracht. Geen activiteiten die zorgen voor een ontspannen sfeer, eerder voor wat hyperactiviteit.

En nu lig ik in mijn eentje op bed te ontprikkelen. Van een dag met een gouden randje.