Alles kaput.

Waar je mee omgaat word je mee besmet. Ik heb de opmerkelijke gave mezelf en alles om me heen kapot te maken. De afgelopen weken waren een ramp.

  • Ik ben hard gevallen. Een breuk is inmiddels uitgesloten, maar de operatief versterkte banden zijn waarschijnlijk wel beschadigd. Mijn chirurg beoordeelt binnenkort of een nieuwe operatie noodzakelijk is.
  • De Quooker is kapot. Inmiddels een kleine vier jaar oud en dus uit de garantie. Ik heb nog niemand te pakken kunnen krijgen i.v.m. vakantiesluiting en weet nog niet wat het gaat kosten.
  • Tijdens een doldwaas fietsritje brak een gedeelte van mijn fiets af. De lassen waarmee dit vastzat zijn op het zwakste punt afgebroken (zie foto). Met het uitbreken van de onderdelen kwam er ook een sensor los en de ondersteuning is zodoende ook aan gort. De fiets is nog maar anderhalf jaar oud. De fietsenzaak wilde eigenlijk niet meewerken aan een oplossing. En het eerste dat ze zeiden was dat de fiets te zwaar beladen was. Ik weet dat ik niet graatmager ben. Maar hallo hey. Je kunt ook op een aardigere manier zeggen dat ik op dieet moet. Nu ben ik zelf mondig genoeg, maar ik had toevallig mijn vader bij me die 40 jaar lasser is geweest. Die gooide wat vaktermen erin en vertelde dat een dusdanig gelast onderdeel nooit kan en mag afbreken. De oplossing die ze boden was dat het opnieuw vastgelast zou worden door hen. Het probleem is in mijn ogen dat daarmee eventuele fabrieksgarantie zou vervallen. Een telefoontje naar de fabrikant en het was binnen 3 minuten geregeld (en dat was veel korter dan het overleg met de fietsenzaak). Dit had inderdaad nooit mogen gebeuren en ik krijg een heel nieuw frame.
  • Mijn magneetstok brak tijdens het geocachen af. Ik sluit niet uit dat ik het gebruikte als leunpaal terwijl ik stond toe te kijken hoe iemand anders tussen de berenklauwen een geocache probeerde te vinden.
  • Wederom tijdens het geocachen kreeg ik mijn betere helft zo ver in een boom te klimmen om een schat te pakken. Helaas viel hij uit de boom en ook hij had serieuze verwondingen.
  • Oh en mijn dochter viel van de trampoline. We hebben een valnet dat zijn werk vast beter zou doen als ik de rits zou sluiten.
  • Er is in huis een onvindbaar wespennest. Vandaag zijn er nog geen dooien gevallen. Maar we hebben al zo’n 50 dode wespen gevonden.
  • De airco van de auto was kapot.
  • Oh en de airco van de andere auto ook.
  • Ik liep een brandwond op bij mijn eerste keer airfryeren.

Nou er waren nog meer grote en kleine problemen in en rondom huize Freezefire. Alleen mijn badwater is afgekoeld en het gas is nogal duur geworden. Dus laat het hierbij. Hierbij nog de foto.