#16 Fertiliteitstraject: de uitslag

Het voelt me allemaal even te zwaar. Mijn oma is deze week overleden. Dat kan er ook nog wel bij. Maar dan de uitslag. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet vertellen. Gisteren wist ik het al. Mijn hoofd knalde bijna uit z’n voegen en ik had kramp. Diep van binnen wist ik het wel. Toch deed ik (uiteraard) de test, tegen beter weten in. Ik heb zin om te janken. Te vloeken. Te schreeuwen. Ik heb zin om mijn kop tegen de muur te bonken.

Ik weet niet wat ik er verder nog over kan zeggen. Gaan we door of stoppen we hier (al)?

7 gedachten over “#16 Fertiliteitstraject: de uitslag”

  1. Ik vind dit zwaar balen voor je! Dan ook nog het overlijden van een dienbare.
    Heel veel sterkte en een flinke knuffel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.